За нас

"ВИП 90-ПЛОВДИВ" ЕООД

За връзка: 0896 606 888

Управител Васил Димитров

гр. Пловдив, ж.к. Тракия,

бул. Освобождение 33А /к-с Оазис 5/


Фирма ‘’ВИП 90-ПЛОВДИВ’’ ЕООД е създадена през 2013г. 


‘’ВИП 90-ПЛОВДИВ’’ ЕООД е собственик на магазин Щастливо бебе, който се намира в гр. Пловдив, ж,к, Тракия, бул. Освобождение 33А /к-с Оазис 5/.


Нашата основна дейност е внос и дистрибуция на водещи продукти за бебета и деца. 


Имаме опит в търговията на едро и дребно.


Най-пълната гама от продукти на Adamex, FiRKON, Tako, Junama, Martex и Ega се предлагат само в магазин ‘’Щастливо бебе’.


‘’ВИП 90-ПЛОВДИВ’’ ЕООД е официален вносител и дистрибутор за България на:


·ADAMEX - Реномирана компания, оперираща на полския и европейския пазар, произвеждайки най-висок клас колички. Предлагат съвременни решения и интересни цветови варианти, отнасящи се до последните световни модни тенденции. Високият стандарт за качество и безопасност се потвърждава от европейските стандарти и сертификати. Продуктите на ADAMEX отговарят на изискванията, изложени в европейските технически стандарти, полската маркировка за безопасност, руската и българската. Гарантираме, че продуктите на ADAMEX ще ви осигурят пълен комфорт, удобство и безопасност за вас и вашето дете.


·FiRKON - Полски бебешки колички. Марката предлага бебешки колички в разнообразна цветова гама.


· Martex - Фирма "Martex" е полска фирма, която е на пазара от 1995г. Произвеждат най-добрите дрехи, аксесоари за колички и бельо за деликатната бебешка кожа. Чрез избора на най-добрите суровини, поставяйки голям акцент върху качествената изработка, "Martex" имат добра и надеждна репутация сред техните клиенти. Тяхната цел е да създадат най-високо качество на бебешки дрехи и да задоволят нуждите на техните клиенти. В резултат на грижа за качеството на бебешкото бельо, "Martex" получават "Безопасния бебешки сертификат", който гарантира безопасността и качеството на предлаганите продукти.


∙ EGA - "Ega" е създадена през 1998 г., произвежда висококачествени памучни продукти, предназначени за деца.

Компанията си сътрудничи с най-големите магазини за търговия на едро и дребно в Полша и в чужбина. Продукти с голямо разнообразие от дизайн, високо качество и умерени цени.