Ново Ultra Kidy 16" син

Ultra Kidy 16” е подходящ за деца от 4 до 6 г. и височина 95-115см.

Моделът е оборудван с 1 предавка (без скорости) и с изцяло затворен предпазител на веригата, ограничаващ  допирът на детето с нея. Налични са и декоративни калници.

Спецификация: 16”

Рамка

Стоманена / 16”. Тръби с кръгла и овална форма на сечението. За спирачка тип контра. Цвят –бял или цикламен, със стикери над лака. Височина 250mm

Вилка

Твърда, стоманена, 16”. За V-brake тип спирачка. 

Кормило

Стоманено, бяло, извит ВМХ тип.

Кормилно колче

Стоманено, бяло, ВМХ тип, предлагащо регулировка по височина. 

Ръкохватки

Пластмасови, цветни.

Седалка

Детскабяла основа с цветна графика.

Колче за седалка

Стоманено, сребристо.

Скоба за седалка

С лостче за бързо фиксиране.

Скорости

1 фиксирана предавка.

Курбели

Стоманени, бели, с единичен венец. 

Предпазител на веригата

PVC, бял, изцяло затворен тип.

Заден венец

Единичен, към главината.

Предна главина

Стоманена, сребриста.

Задна главина

Стоманена, сребриста, с интегрирана спирачка тип контра.

Капли

Едностенни, стоманени, цветни, с 28 сребристи спици.

Педали

PVC, цветни, с рефлектори.

Спирачки

Задна –тип контра. Предна V-brake тип.

Калници

PVC, цветни.


 

Други

 помощни колелца

За новият сезон моделът  Kidy претърпя визуални промени, но запазва оригиналната си концепция - момичешки велосипед за начинаещи.  За целта е серийно оборудван с помощни колелца, позволяващи леко повдигане и лесно свалящи се при непотребност. Изграден е върху стоманени рамка и вилка, предлагайки се в 2 размера на колелата: 16” и 20”. Характерна и за 2-те версии е удобната за прекрачване дамски тип рамка, но с различни размери в зависимост от колелата. Ръстът спрямо възрастта е доста вариативен, но като груба представа 16” е удачен за дечица от 4 до 6 години с ръст 95-115см, а 20” е подходящ за деца от 6 до 8 г. и височина 105-125см. При постепенното израстване на детето и благодарение на колчето си, кормилото може да се регулира по височина (в обозначените граници), както и да се извърта напред, а за това на седалката е предвидена стяга с бързо фиксиране (без специален инструмент). Подбрани са и подходящи компоненти, гарантирайки безметежно използване в условия на подчертана детска свръх активност. Ръкохватките дават сигурен захват и удобство при управление, а спирачното лостче имат регулировка според големината на дланта с цел подходящ обхват. Предната спирачките е V-brake тип, а задната –контра, осигурявайки интуитивно боравене и сигурно функциониране.  Моделът е оборудван с 1 предавка (без скорости) и с изцяло затворен предпазител на веригата, ограничаващ  допирът на детето с нея. Налични са и декоративни калници, звънец, както и кошничка пред кормилото. Гумите са с подходящ балон и грайфер, а при оптимално налягане в тях, осигуряват достатъчно комфортно движение по равнинни терени. Всяка от версиите се предлага с 2 цветови решения на рамката, подходящ колорит на основните компоненти  и адаптирани към тях пъстри декори. И 2-те версии, освен необходимите функционални компоненти, имат и вложки между спиците с аналогични на декора мотиви.

Напишете мнение

    Лошa           Добрa

Ultra Kidy 16" син

  • Модел: Ultra Kidy 16" син
  • Наличност: В наличност
  • 279.00лв